fbpx

Next je firma osnovana 2014 godine sastavljena od tima vrhunskih stručnjaka i entuzijazista željnih novog vida poslovanja, unapređenja i razvoja.
Firma posluje pod tri brenda, Next Technology, Next Fiber, Next Bar
Osnovna delatnost firme Next Technology koja je sa radom počela 2014 godine je projektovanje i izvodjenje niske struje, tehničke zaštite objekata kao i prodaja i ugradnja IT opreme.
Video nadzor, alarmni sistemi, mreže, telefonske centrale, dojava požara, kontrola pristupa, pametni objekti.
Next Bar je počela sa radom 2015 godine i bavi se razvojem softwera,websajtova, mobilnih aplikacija. Najpoznatiji je softwer za vodjenje ugostiteljskih objekata sa kompletnim rešenjem za konobare, menadžere i vlasnike restorana sa mogučnošću praćenja preko mobilnog telefona iOS ili Android
Next Fiber je firma osnovana 2017 godine čija je osnovna delatnost telekomunikacije, kao ISP je prva započela implementaciju FTTH GPON mreže.
Danas se bavi internet servis projvadingom, kao operator sa sve tri usluge Intereneta, televizije i fiksne telefonije čije je sedište u Novom Pazaru i kao jedini lokalni operator koji nudi sve tri usluge. Poseduje sopstvenu optičku mrežu, bazne stanice, servere i celokupnu infrastukturu kao i dva nezavisna uplink-a.