fbpx

PROJEKTOVANJE RAČUNARSKE MREŽE

Projektovanje računarskih mreža je složen posao i pre svega zahteva dobro planiranje, koje se radi na osnovu želja i potreba klijenata.

MI PROJEKTUJEMO I REALIZUJEMO SVE TIPOVE MREŽA

ethernet, 10 Mbit/s

fast ethernet, 100Mbit/s

gigabit ethernet, 1000Mbit/s

10 Gbit ethernet

mreže po optičkim i bakarnim kablovima

računarske mreže za upotrebu u industriji

povezivanje lokacija u različitim gradovima u jedinstvenu računarsku mrežu putem WAN i MAN konekcija

           povezivanje udaljenih lokacija

korišćenje komutiranih i iznajmljenih ISDN priključaka i priključaka na digitalnu mrežu za prenos podataka.

Pored projektovanja vršimo i montažu pasivne mrežne opreme (sastavljanje i postavljanje rek ormara, postavljanje svičeva, peč panela, kanalica, utičnica i peč kablova), kao i ispitivanje i proveru mrežnih instalacija. Na raspolaganju su Vam i usluge programiranja rutera (CISCO, Mikrotik, TP-Link, HP…), postavljanja Wireless-a (AP, WiFi ruter) i podešavanja upravljivih svičeva, kao i povezivanje telefonske centrale sa serverom ili računarom (Tarifiranje poziva).

Ukoliko Vaša firma već ima računarsku mrežu i potrebna su joj odgovarajuća unapređenja ili Vam je neophodno održavanje servera i klijentskih računara, Next Technology Vam može pružiti kompletnu uslugu održavanja.
Veliki broj firmi, privatnih i javnih preduzeca je ukazao poverenje našoj firmi i upravo nama ukazao poverenje na projektovanju i izradi celokupne mreže kao i održavanje iste.

TELEFONSKE CENTRALE

Next Technology Vam nudi distribuciju, instaliranje, programiranje i održavanje iz oblasti telekomunikacija sa posebnim akcentom na Yeastar i Panasonic Telekomunikacije. Cilj preduzeća je da svojom stručnošću da značajan doprinos razvoju telekomunikacionog tržišta, te u tom procesu bude pouzdan partner svim korisnicima. Prodaja Yeastar i Panasonic digatlnih, IP proizvoda, montažu i programiranje  telefonskih sistema.
Izvod i referentne liste:
Hotel Tadz, Hotel Raj, Hotel Lux A, OS ‚‚Bratstvo‚‚ Fakultet za Islamske studije, Intertas doo, Mercedes Benz Biševac, Megaterm doo…