fbpx

VIDEO NADZOR

Ugradnjom video nadzora, smanjujete eventualnu štetu od razbojništva. Zato Vam nudimo rešenja iz oblasti sistema za video nadzor. Povećajte Vašu bezbednost sa uredjajima za digitalno snimanje i prenos video materijala bilo gde u svetu gde god se Vi nalazili. Na taj način je omogućeno 24 časovno snimanje kao i nadziranje sopstvenog prostora putem interneta. Next Technology može proceniti i izvršiti instalaciju sistema video nadzora za Vas.

Naša Vam firma može ponuditi uvođenje najsavremenijeg IP video nadzora sa HD kvalitetom slike, uz udaljenu kontrolu iz celog sveta, putem Vašeg mobilnog telefona ili računara. HD Video Nadzor

KONTROLA PRISTUPA I EVIDENCIJA RADNOG VREMENA

Pristup se omogućava ili sprečava automatskim delovanjem sistema, najčešće električnim bravama koje se ugrađuju u okvir vrata.

Često je u poslovnim prostorima potrebno ograničiti ili onemogućiti pristup neovlašćenim osobama, ili pratiti kretanje osoba u određenom prostoru.

Kontrolom pristupa u Vašem objektu možete kontrolisati prolazak zaposlenih ili drugih lica kroz određena vrata u određene objekte.

Za identifikaciju osoba upotrebljavaju se plastične kartice. Danas se najčešće susreću privesci ili beskontaktne kartice, ali u upotrebi su i kontaktne čip-kartice, bar-kod kartice i magnetske kartice.

Složeniji sistemi služe se i biometrijskim metodama za identifikaciju osoba (prepoznavanje otiska prsta, glasa i sl.).

Uz izuzetno raznovrstan hardver, pruža i kompletna softverska rešenja čiji se kvalitet posebno ističe u evidenciji radnog vremena i integraciji ovih sistema sa ostalim sistemima tehničke zaštite.

Vršimo projektovanje sistema za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena svih veličina kao i integraciju sa drugim sistemima tehničke zaštite. Projektovanje u ovoj oblasti zahteva dobru komunikaciiju sa investitorom i detaljnu analizu radnih navika zaposlenih u objektu za koji se vrši projektovanje ovih sistema.

Next Technology projektuje, montira i održava sisteme kontrole pristupa i evidencije radnog vremena zaposlenih.

Next Technology u ponudi ima čitač kartica, smart kartice, rfid čitač, biometrijska kontrola, čitač otiska prsta, šifratore itd.

ALARMNI SISTEMI

Alarmni sistemi imaju vrlo širok spektar primene u zaštiti imovine počev od najmanjih poslovnih i stambenih prostora, do velikih poslovnih centara, banaka, magacinskih prostora sportskih objekata, objekata specijalne namene itd. Visoka pouzdanost sistema obezbeđuje se kvalitetnim izborom opreme i kvalitetnom montažom.Ugradnjom Alarma, smanjujete eventualnu štetu od razbojništva. Zato Vam nudimo rešenja iz oblasti sistema Alarmne zaštite. Povećajte Vašu bezbednost sa uređajima za elektronsku zaštitu stanova, kuća, poslovnih prostorija…Omogućena je 24 časovna zaštita objekta, čak i prilikom nestanka struje alarm prelazi na režim rezervnog napajanja.O svakom aktiviranju Alarma bićete obavešteni glasovnom porukom putem telefona ili SMS poruke.

INTERFONI

Naša ponuda obuhvata razvoj, projektovanje, montažu, puštanje u rad digitalnih audio i video interfona i održavanje istih. Nudimo veliki asortiman poznatih svetskih firmi, vrhunskog kvaliteta i prepoznatljivog Italijanskog dizajna.Nudimo širok asortiman interfonskih elemenata: • Pozivne panele raznih dimenzija i boja, sa uzidnom ili nazidnom doznom.
Interfonske slušalice standardnog ili novog dizajna.
Module za slušalice koji omogućavaju tajnost razgovora između pozivnog panela i slušalice. Uz svaki sistem se montira električna i interfonska mehanička brava u zavisnosti od tipa vrata.Audio interfoni predstavljaju kvalitetno, jednostavno i ekonomično rešenje za bezbednost poslovnog i stambenog prostora. Interfon karakteriše dugotrajnost, izdžljivost, lakoća instaliranja i upotrebe uz moderan dizajn i cene koje su prilagodjene mogućnostima domaćih korisnika.Video interfoni su kreirani da zadovolje sve bezbednosne potrebe savremenih korisnika. Osim komunikacije i otvaranja električne brave, video interfoni omogućavajui nadgledanje prostora bez ostvarenog poziva. Na tržistu se mogu naći modeli namenjeni za jednog ili više korisnika kao i sistemi za zgrade.

PAMETNE ZGRADE

Pametne zgrade su objekti kod kojih se u izgradnji koriste materijali i sistemi koji će doprineti što manjoj potrošnji energije i što jednostavnijem rukovanju svim sadržajima. Zgrada je pametna jer se prilagođava trenutnoj aktivnosti, raspoloženju, navikama i životnom stilu svakog ukućana, a pritom ostvaruje energetske uštede.

U izgradnji se posebno vodi računa o kvalitetno projektovanim i ugrađenim materijalima, termoizolaciji objekta koji su osnova racionalnog korišćenja sistema hlađenja i grejanja.

Na uštedu bitno utiče i integracija svih sistema koja se postiže BMS-om (Building Managment System). Takvi sistemi omogućuju da integrišete:

  • RASVETU

  • ELEKTROPOTROŠAČE

  • TERMODINAMIKU

  • KONTROLU PRISTUPA I PRISUSTVA U PROSTORIJAMA

  • BEZBEDNOSNE SISTEME

  • TENDE, ŽALUZINE, ROLETNE ITD…

OBLO Living