fbpx

Predstavljamo Vam NextBar, program za ugostiteljstvo pristuan na našem tržištu već apr godina razvijen od strane naših programera. NextBar vodi računa o vašem poslovanju. Odlikuje se brzinom, lakoćom i jednostavnošću korišćenja. Pre svega napravljen je da bi olakšao posao kako konobarima, tako i vlasnicima koji žele nadgledati svoje poslovanje. NextBar softver se temelji na najnovijim tehnologijama. Kreiran je da pruži ugodnost prilikom korišćenja. Jednostavan i brz za učenje. Nudi razne mogućnosti. Sastoji se iz dva režima: – NextBar “Konobar” – NextBar “Menadžer”
Veliki broj zadovoljnih klijenata nam je ukazao poverenje pa smo veoma brzo postali najzatupljeniji program na tržištu uz pouzdan rad i kvalitenu tehničku podršku koju pružamo svim našim klijentima. Takodje je dostupna i mobilna aplikacija NextBar gde vlasnici u svakom trenutku mogu nadgledati rad.
https://nextbar.rs/

Istorija

NextBar softver se temelji na najnovijim tehnologijama. Kreiran je da pruži ugodnost prilikom korišćenja. NextBar je softver koji se stalno unapređuje, i iza njega stoje 2 godine detaljnog istraživanja i rada. Jednostavan i brz za učenje. Nudi razne mogućnosti. Sastoji se iz dva režima:

  • NextBar “Konobar”
  • NextBar “Menadžer”

Ciljevi

Glavni i osnovni cilj jeste jednostavna i brza porudžbina. Nadgledanje celokupnog poslovanja, kao i upravljanje sistemom. NextBar se odlikuje sledećim karakteristikama:

  • Kvalitet
  • Sigurnost
  • Pouzdanost
  • Podrška

Dostignuća

NextBar je softver koji se pokazao kao vrlo pouzdan i brz. Lagan za korišćenje. Nije potrebna posebna obuka za rad na njemu. Zadovoljstvo korisnika je naše najviše dostignuće.

Izvod iz referente liste:
Oh lala, Cosmopolitan, Caffe Cigla, Pizzeria Taksim, restoran Sejo, Meydan,restoran Legende, Hotel Lux A, restoran Pause, restoran Stambol, Illuzion, Square, Etage, Lamba, City Pub, restoran Ukus, Restoran Almir…